Hvad er Power BI?

Power BI er et super godt rapporteringsværktøj, der kan vise lige det, du har behov for. Power BI er en række rapporter, man kan designe med grafer og nøgletal. Det ligner tildeles Excel, men indeholder dog mange flere features i forhold til rapport-delen. 

Vi tilbyder

Hos PH Cloud Service tilbyder vi flere sæt standard Power BI rapporter, men vi tilbyder også at designe dem for dig. Dette gør vi altid til en aftalt pris. Vi har arbejdet med Power BI i flere år, og vi hjælper dermed med at designe lige den rapport, der kan vise de data, som du ønsker. 


Til dig, der foretrækker at benytte Microsoft Excel, har vi et nyt tilbud, hvor vi trækker alle data ind i Excel. Hermed får du selv muligheden for at lave mere avancerede beregninger og grafer efter ønsker og behov.
Hvad kan du bruge Power BI til?

Power BI kan se i din virksomhedsfremtid ved hjælp af indbygget business intelligence. Dermed kan Power BI kan kort sagt være en kæmpe hjælp, da rapporterne altid er opdateret og viser et klart billede af, hvordan fremtid kan se ud.


Microsoft Power BI kører i sin grundform som et månedligt abonnement, hvor vi hjælper med at opsætte rapporter helt efter behov.

Microsoft Power BI giver mulighed for at eksperimentere med mange forskellige scenarier og har også mulighed for at lave ”hindcast”, dvs. vise, hvordan forventningen er til fx de næste 12 måneder baseret på tidligere data. Dette giver en bedre mulighed for at vurdere og give et rigtig godt overblik i ens forretning.


Power BI kan give svar på spørgsmål som fx:

  • Hvilke opgaver eller projekter tjener du penge på?
  • Hvor sætter du penge til?
  • Hvordan ser din omsætning ud om et år?
  • Hvad er kostprisen på mine medarbejdere?
  • Hvad skal dækningsgraden være for at gå i nul på fx en sag, når alle omkostninger er fordelt?
  • Hvilke varer tjener jeg egentlig mest på - og hvilke sætter jeg penge af på?

Få et uforpligtende tilbud på Power BI i dag

Der er meget mere at fortælle om Power BI

 
Få din rapport tilsendt til din mail en gang i ugen som PDF
Opnå bedre fremtidsindsigt, da Power BI kan fortælle, hvordan fremtidige data kan se ud. 
Vær med under udarbejdelsen af rapporten ligeså meget (eller lidt), som du ønsker