Hvem er vi?

1990'erne - kørende sælger
Med speciale i drift-og skatteregnskaber startede Poul hurtigt som udekørende sælger på økonomisystemer. Her blev han både klogere på den traditionelle IT-struktur med servere, men også i den grad løsningssalg.

2004 - rejsen starter

Poul Hansen, der er indehaver af PH Cloud Service, startede sin vej som selvstændig tilbage i 2004. Det startede med en lokal butik i Vejen med salg og reparation af forskellige IT-og elektronikprodukter. 
Dette førte senere til IT-alliancen, der ydet service og support for B2B-branchen på traditionel IT-opbygning med servere og opstart i B-post (opstarten af Office 365). IT-alliancen modtog flere nomineringer, certificeringer og priser på blandt andet Microsoft. Læs en artikel her om It-alliancen og en nominering som bedste leverandør på baggrund af kundetilfredshed og salg.

2014 - PH Datacenter skabes
I 2014 begyndte branchen for alvor at ændre sig. Fremtiden blev mere og mere cloud, og denne rejse vil Poul også gerne med sine kunder. Poul starter PH Datacenter ApS ved siden af IT-alliancen. Således kunderne i forbindelse med skift til cloud, kan blive kunder i PH Datacenter. En omvending fra traditionel infrastruktur til cloud er svært. Både for medarbejdere og kunder.

2018 - Største kunde på Business Central i Norden
Business Central blev lanceret i Danmark i april 2018. Allerede i oktober 2018 satte PH Datacenter en 70+ bruger løsning op, der var Nordens største bruger på Business Central i cloud på dette tidspunkt.

2021 - PH Datacenter ændrer navn og bliver fusioneret med IT-alliancen
PH Datacenter skifter i 2021 navn til PH Cloud Service i forbindelse med strategien om cloud. IT-alliancen og PH Cloud Service bliver desuden fusioneret til en enhed. 

Erfaring og ekspertise

Hos PH Cloud Service sætter vi erfaring og ekspertise meget højt. Vi har over 25-års erfaring, som vi dagligt bruger til at hjælpe vores kunder med de bedste løsninger. Selvom, man sætter et nyt system op, giver det en tryghed for både kunden og os, at vi kender deres gamle systemer og opbygning af IT.


" Der er fuldstændig styr på det hele, og tingene bliver lavet som aftalt - og til tiden. Det er vi meget tilfredse med. Poul Hansen er den dygtigste IT-mand, vi nogensinde har haft kontakt med. Han tænker jo som en EDB maskine og er meget kompetent og dygtig. Servicen er rigtig god. "

Michael Dall - direktør i anlægsentreprenør Sven Bech A/S

IT handler om tryghed

Vi leverer IT-løsninger til både den lille, mellemstore og store virksomhed.
Du altid troværdig rådgivning med, også hvis det ikke gavner os.

Vision og mål

PH Cloud Service har siden vores opstart haft en klar vision: Vi ønsker, at IT skal være et brugbart hjælpemiddel i din virksomhed, og det gør vi kun, når vi gør det så brugervenligt og enkelt for dig som muligt. Vi hjælper dig med at få den bedste løsning til din virksomhed i cloud. For netop at kunne sikre de bedste løsninger, har vi samarbejdspartnere rundt om i hele verdenen, som vi har et meget tæt samarbejde med. Vores mange år i branchen har skabt os et solid netværk, som kommer vores kunder til gode. Du har kun os som kontaktperson, og vil dermed slet ikke mærke det, selvom vi har en masse samarbejdspartnere, vi "hiver" med ind.


" Med os som din leverandør, skaber vi et samarbejde. Du slippes ikke, selvom vores projekt måske er slut. Vi er her, både før, under og efter en implementering."

Poul Hansen - indehaver af PH Cloud Service

Vi vil gerne høre mere om dig

Adresse

Sønderfenne 2b

6630

Danmark

E-mail
Telefon